Verenigingskampioenschappen

De Zeeuwse Kampioenschappen komen er weer aan. Op 21 juli zijn de Zeeuwse kampioenschappen springen in Nisse en op 10/11 augustus zijn de Zeeuwse kampioenschappen dressuur bij de Kroo. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die uit willen komen voor de verenigingskampioenschappen!

Wil jij mee rijden?

Geef je dan op via wedstrijdsecretariaat@schouwseruiters.nl. Dit kan t/m 1 juli aanstaande. Stuur met je aanmelding de uitslagen van de laatste drie proeven mee. Deze mogen niet langer dan  drie maanden geleden zijn gereden. Heb je in de laatste drie maanden minder proeven gereden? Stuur dan deze resultaten door.

Welke voorwaarden zijn er gesteld?

Als je je opgeeft dan verwachten wij dat je zowel bij het Zeeuws Kampioenschap, als het Nederlands Kampioenschap aanwezig kunt zijn.

Zeeuws Kampioenschap

Springen: 21 juli (Nisse)

Dressuur: 10/11 augustus (Nieuw- en St. Joosland)

Nederlands Kampioenschap:

Springen: 31 augustus en 1 september (pony’s en paarden)

Dressuur: 25 augustus: pony’s / 31 augustus en 1 september: paarden

Wie maakt de selectie?

Naar aanleiding van de inschrijvingen maakt het bestuur de keuze wie er mee mag rijden voor het verenigingskampioenschap. Deze keuze wordt enkel gebaseerd op de wedstrijduitslagen.

Mensen die zichzelf niet hebben opgegeven, worden niet geselecteerd. Enkel in het geval van te weinig aanmeldingen kan het bestuur ervoor kiezen om leden uit te nodigen.