****** Belangrijke mededeling ******

Vanmiddag hebben wij vernomen dat er droes is geconstateerd op Manege Grol. Het bestuur is daarom vanavond in een spoedvergadering bijeen gekomen. Wij hadden eerder besloten om onze dressuurwedstrijd en buitenrit af te gelasten, vanwege de verdenking van droes. Voor de dressuur- en springlessen en afdelingsdressuur hebben wij besloten om tijdelijk alternatieve locaties te zoeken. Hier worden de deelnemers z.s.m. allemaal van op de hoogte gesteld. Helaas kunnen we in deze lessen geen mensen toelaten die op dit moment op Manege Grol staan of de laatste twee weken hebben gestaan. Wij hopen met deze maatregelen verdere besmetting te voorkomen. Wij vragen onze leden om alle getroffen maatregelen in acht te nemen en zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen in de omgang met paarden en deelname aan activiteiten.

Het bestuur van R.V. de Schouwse Ruiters