Verenigingskampioenschappen

De Zeeuwse Kampioenschappen komen er weer aan. Op 15 juli zijn de Zeeuwse kampioenschappen springen en op 21/22 juli zijn de Zeeuwse kampioenschappen dressuur. Daarom zijn wij weer op zoek naar mensen die uit willen komen voor de verenigingskampioenschappen.

Wil jij mee rijden?
Geef je dan op via wedstrijdsecretariaat@schouwseruiters.nl. Dit kan t/m 24 juni aanstaande. Je stuurt de uitslagen van de laatste drie wedstrijden mee. Deze mogen niet langer dan  drie maanden geleden zijn gereden. Heb je in de laatste drie maanden minder wedstrijden gereden? Stuur dan deze resultaten door.

Welke voorwaarden zijn er gesteld?
Als je je opgeeft dan verwachten wij dat je zowel bij het Zeeuws Kampioenschap als het Nederlands Kampioenschap aanwezig kunt zijn.

Zeeuws Kampioenschap
Springen: 15 juli (Nisse)
Dressuur: 21/22 juli (Nieuw- en St. Joosland)

Nederlands Kampioenschap:
pony’s: 26 augustus (dressuur & springen)
paarden: 2 september (dressuur & springen)

Wie maakt de selectie?
Naar aanleiding van de inschrijvingen maakt het bestuur de keuze wie er mee mag rijden voor het verenigingskampioenschap. Deze keuze wordt enkel gebaseerd op de wedstrijduitslagen.

Mensen die zichzelf niet hebben opgegeven, worden niet geselecteerd. Enkel in het geval van te weinig aanmeldingen kan het bestuur ervoor kiezen om leden uit te nodigen.